Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /var/www/vhosts/beveiligingwoonhuis.nl/httpdocs/includes/session.inc.php on line 4
Beveiligingsverlichting tegen inbraak in uw woning
Beveiligingsverlichting

Beveiligingsverlichting

Iets dat uw veiligheid zeker verhoogt, is goede verlichting. Inbrekers zijn meestal actief in het donker, zodat ze ongezien aan de slag kunnen. Plaats dus goede beveiligingsverlichting rondom uw woning en bedrijfspand, want dit verhoogt de veiligheid. Beveiligingsverlichting is een uitstekende vorm van inbraakpreventie. Daarnaast is buitenverlichting gastvrij en praktisch. Een lamp die aangaat als iemand vertrekt, geeft uw gasten een veilig gevoel.

Duurzaam en passend

Met een schemerschakelaar of bewegingsmelder hoeft beveiligingsverlichting niet dag en nacht te branden. Het licht gaat alleen aan als dat nodig is. U bespaart hiermee kostbare energie. De buitenverlichting kunt u overigens aanpassen aan de stijl van uw woning en bedrijfspand. Buitenverlichting is de verkrijgen in modern, maar ook in landelijk design. De verschillende designs zorgen ervoor dat de buitenverlichting niet opvalt. 

Sensorlampen

Buitenlampen kunnen beschikken over handige sensoren. Deze sensoren laten de lamp branden op het moment dat er beweging plaatsvindt. Sensorlampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld: klassiek, modern, landelijk en functioneel. Sensorlampen zijn te verkrijgen voor wandmontage en plafondmontage. 

Waarom een sensorlamp?

Een sensorlamp bewaakt als het ware uw terrein. Als de inbreker uw terrein betreedt en het licht springt plots aan, schrikt deze flink. Sensorlampen zijn ook handig voor uzelf. Als u bijvoorbeeld iets uit de garage moet pakken. Dan springt het licht namelijk automatisch aan en ook weer uit. Het gebruiken van een sensorlamp heeft een aantal voordelen:

Tips sensorlamp

Bent u van plan een sensorlamp te kopen? Dan is het belangrijk om te weten voor welke ruimte u de sensorlamp nodig heeft. 

Bestel uw nieuwe sensorlamp op de website Hardyverlichting.nl

Terug naar overzicht